Kuka minä olen

Hei! Olen Riika, 30-vuotias hyvinvointialan yrittäjä. Kiinnostuin hoitotyöstä ensimmäisen kerran kymmenisen vuotta sitten, kun tutustuin sattumalta kalevalaiseen jäsenkorjaukseen. Hoito teki minuun niin suuren vaikutuksen, että ilmoittauduin siltä seisomalta ensimmäiselle kurssille, vaikka opiskelinkin samaan aikaan toista tutkintoa ammattikorkeakoulussa. Koulutus vei minut täysin mennessään. Minulle avautui ihan uudenlainen maailma jossa tunsin olevani kotona, ja löysin itsestäni halun tehdä työtä, jonka avulla voin auttaa muita ihmisiä.

 

Sen jälkeen mielenkiintoiset kurssit ja koulutukset ovat seuranneet toistaan, ja olenkin melkeinpä koko ajan opiskellut jotain uutta. Ehkä kaikkein innostunein olen ravintoneuvonnasta, nautin todella paljon sen tekemisestä! Ravinto vaikuttaa niin kokonaisvaltaisesti, ja sen avulla voi saada uskomattomia muutoksia aikaan.

 

Tällä hetkellä koen itseni erityisen onnekkaaksi, koska saan olla töissä ihanassa paikassa, Hyvinvointikeskus Elämänlähteessä. Olemme tietoisesti luoneet sinne rakkaudellisen ja hyväksyvän ilmapiirin, jotta sekä asiakkaiden että meidän hoitajien olisi siellä hyvä olla. Sinne kaikki ovat tervetulleita juuri sellaisina kuin ovat.

 

Vapaa-aikani kuluu usein ystävien seurassa, kotona tai luonnossa oleskellen tai lukien jotain mielenkiintoista. Harrastan joogaa ja meditointia ja minua kiinnostavat monenlaiset henkisyyteen ja itsetutkiskeluun liittyvät asiat. Tykkään testailla ja kehitellä erilaisia raakaruokareseptejä, joista osaa pääsevät myös asiakkaani kokeilemaan kursseillani.

Tähän mennessä olen käynyt seuraavat koulutukset:

 

2007: Tradenomi, HSO

2008: Kalevalainen jäsenkorjaaja (Kansanlääkintäseura ry)

2011: Diplomiravintoneuvoja (Terveysopisto Salus)

2013: Mentaalinen valmentaja (Olemus)

 

Lisäksi olen käynyt joitakin lyhyempiä kursseja:

 

Intialainen päähieronta, perus- ja jatkokurssi

FreewayCER meridiaaniterapia

Alexandria Body Sugaring

 

Kuva: Andreas Thomasson Photography

Yhteystiedot

 

Riika Lindholm

050 574 1523

riika.lindholm@gmail.com

 

Sähköinen ajanvaraus

 
Hyvinvointikeskus Elämänlähde

Kauppamiehentie 1

Espoo (Tapiola)